top of page

Om Bitten på Høvik

Velkommen innom!

est. 1934

Bitten er en hyggelig butikk på Høvik, full av lekre moteklær, vesker, sko, parfymeriartikler og interiør til hus og hytte. Her finner du noe for enhver smak!

bitten-historie2.jpg

Butikkens historie

Vi er en familiebedrift som er drevet for og av kvinner. Det var Anne sin mormor og mor som åpnet Bitten helt tilbake i 1934. Den gang var det parfymeri og butikken holdt til på Lysaker og så Fornebu Lufthavn. I 1981 flyttet butikken til Høvik, samme sted som du finner den i dag. Noen år senere bygde vi ut butikken med Cubus sine lokaler og fikk plass til å utvide sortimentet med klær, sko og vesker fra Mulberry. Anne har drevet butikken i maange år, og nå er det vi, døtrene Janecke og Marthe som står for den daglige driften. Med oss på laget har vi noen fantastiske damer som elsker å yte det beste for de herlige kundene våre.

 

I alle år har vi jobbet for å etterleve visjonen vår om at kunden er den mest betydningsfulle personen på Bitten. Enten du tar turen innom butikken, skriver til oss på sosiale medier eller ringer tar vi deg hjertelig i mot. Det er dere kunder som gir oss gleden av å drive Bitten!

Vi håper dere vil fortsette å handle hos oss på Bitten i mange, mange år fremover❤️

Vi på Bitten er alltid opptatt av å hjelpe deg med å finne det perfekte antrekket eller den perfekte gaven.

bitten-historie.jpg
bottom of page